Inspirerende presentaties over klantgerichtheid

Zoek je een inspirerende spreker?

Zoek je een spreker over klantgerichtheid of customer relationship management voor jouw bijeenkomst, workshop of klantendag?
 
Wil je een frisse blik van een onafhankelijke expert voor jouw interne meeting?
 
Wellicht ben ik dan de juiste spreker voor jouw evenement. Neem contact op om af te stemmen of ik iets voor je kan betekenen.

Onderwerpen waar ik graag over spreek

R

Klant­tevreden­heid en klant­gericht­heid

Wat willen klanten eigenlijk echt? En hoe maak je ze blij en tevreden? Wat moet je als organisatie doen en wat kun je als medewerker zelf doen?

 

f

Customer experience verbeteren

Wat maakt een klantervaring waardevol? Waarom is een branded customer experience zo belangrijk? Wat kun je morgen al verbeteren in de klantreis?

Verkoop­effecti­viteit vergroten

Wat verwachten klanten van verkopers? Wat zijn de 5 dingen die je vandaag al kunt doen om je commerciële slagkracht te vergroten?

Customer engage­ment

Wat willen klanten echt? De rol van emoties in de klantbeleving. Wat kun je direct doen om van klanten fans en ambassadeurs te maken?

Succes met CRM software

Hoe realiseer je meer succes met je CRM-software? Wat zijn de valkuilen die je moet vermijden? Hoe zorg je voor betrokken medewerkers?

Kenmerken van mijn presentaties

R

Maatwerk

Ik stem mijn presentaties af op jouw doelgroep en de doelen die jij wilt bereiken.

R

Van klein tot groot

De groepen waarvoor ik presentaties heb gegeven variëren van 5 tot 1000 mensen. 

R

Transparante prijs

In mijn prijs zijn een telefonisch voorbereidingsgesprek, de voorbereiding, de presentatie zelf, de reiskosten en een handout na afloop inbegrepen. Er zijn dus geen verborgen kosten.

R

Internationaal

Heb je een internationaal gezelschap? Dan kan ik mijn presentaties ook in het Engels doen.

R

Inhoudelijk

Mijn presentaties zijn gebaseerd op inhoudelijke kennis en ervaring, dus meer dan een reeks ingestudeerde grappen.

R

Beeldend

Graag neem ik het publiek zowel in woord als beeld mee in het verhaal. Mijn slides bevatten dus maar weinig tekst.

Wat kost een presentatie?

 De tarieven voor een presentatie liggen tussen de € 1.500 en € 2.500 exclusief BTW en reiskosten. 

Het tarief dat je betaalt is afhankelijk van de duur van de sessie, de locatie, de doelgroep, het aantal aanwezigen en de taal. Ik werk met all-in tarieven, dus je weet vooraf precies wat je betaalt. Mijn tarieven voor presentaties zijn inclusief telefonische voorbespreking, voorbereidingstijd, reiskosten, reistijd, het verzorgen van de presentatie, een handout in PDF na afloop en evaluatie na afloop.

Voor workshops, dagvoorzitterschappen, masterclasses, deelname aan panels en dergelijke gelden speciale tarieven. Als je wilt dat ik voor of na mijn presentatie bij andere delen van het evenement aanwezig ben – zoals bijvoorbeeld voor een vragenrondje, deskundigenpanel, dinerbijeenkomst – dan kan dat tot meerkosten leiden.

Ben je een goed doel of een instelling tot maatschappelijk nut? Voor bepaalde non-profitorganisaties zoals goede doelen hanteer ik een speciale ‘goede doelen korting’. Vraag ernaar bij het boeken.

Is dit wat je zoekt voor jouw evenement?

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

 

Stuur me een bericht