Wat wordt jouw volgende stap?

Plan een afspraak in

De waarde van een onafhankelijke blik

Ben je op zoek naar resultaatgerichte inspirerende begeleiding op het gebied van klantgericht ondernemen, customer experience management, datagedreven marketing of crm, laten we dan kennis maken. Ik heb jarenlange ervaring met alle facetten van klantgericht ondernemen, van klantstrategie en customer experience design tot implementatie van organisatorische veranderingen.

Ik begeleid directies, managers en projectmanagers 1:1 in de vorm van klankborden en gerichte begeleiding bij vraagstukken waarbij het realiseren en laten groeien van klantwaarde een rol speelt. Mijn coaching is gericht op het analyseren van kansen en het vinden van groeimogelijkheden. Dat kan zowel gaan over persoonlijke vraagstukken als over organisatorische uitdagingen: what’s the best next step.

In mijn begeleiding heb ik oog voor de zachte kant van verbeteringsinitiatieven. Tegelijkertijd verlies ik nooit de doelstellingen uit het oog.

Ik kan je helpen met…

Heldere visie en strategie

Ik help je met een helder beeld van de juiste groeirichting en de strategie om daar te komen. Dit gaat je helpen om de juiste koers uit te zetten en anderen daarin mee te krijgen.

Aanscherpen van je groeiplannen

Groeien gaat niet vanzelf. Ik help je om helder te krijgen wat de drivers en barrières zijn. En om een effectief plan te maken om de juiste stappen te zetten.

Realiseren van succes

Een heldere visie en een duidelijk plan zijn de basis voor klantgedreven groei. Maar er is meer nodig om succesvol te zijn. Ik help je met het vormgeven van de veranderingen in de organisatie en het meekrijgen van de mensen.

Ben je toe aan de volgende stap?

Waarmee kan ik je van dienst zijn?

 

Stuur me een bericht